Yeni sayfa açmak istiyorum fakat sekme olarak açıyor
-
leiurus last edited by
Merhaba
Win8.1 Pro x64 pc kullanıyorum. Opera v22 var sistemde. Aşağıdaki sorunlarıma yardımcı olurmusunuz?1-) Farenin orta tuşuna basarak açılmış olan sekmeleri teker teker kapattıktan sonra en son olarak ekranda pano görünüyor ve pano sekmesini fare orta tuşu ile kapatamıyorum. İllaki sağ üstten kırmızı çarpıya basarak kapatmam gerekiyor. Buna fitil oluyorum. Bu pano sayfasını hiç istemiyorum, nasıl kaldırabilirim?
2-) Yer imlerine klasör oluşturup içine link atıyorum. Fakat klasörü açtığımda en üstte +sayfa ekle.. şeklinde bir yazı çıkıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?
3-) En büyük sorunum ise opera açıkken masaüstü kısayoluna çift tıkladığımda yeni safya açılmasını istiyorum fakat her seferinde daha önce açık olan sayfaya sekme açıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkürler.
-
leiurus last edited by
Merhaba
Win8.1 Pro x64 pc kullanıyorum. Opera v22 var sistemde. Aşağıdaki sorunlarıma yardımcı olurmusunuz?
1-) Farenin orta tuşuna basarak açılmış olan sekmeleri teker teker kapattıktan sonra en son olarak ekranda hızlı erişim sayfası görünüyor ve hızlı erişim sekmesini fare orta tuşu ile kapatamıyorum. İllaki sağ üstten kırmızı çarpıya basarak kapatmam gerekiyor. Bu hızlı erişim sayfasını hiç istemiyorum, nasıl kaldırabilirim?
2-) Yer imlerine klasör oluşturup içine link atıyorum. Fakat klasörü açtığımda en üstte +sayfa ekle.. şeklinde bir yazı çıkıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?
3-) En büyük sorunum ise opera açıkken masaüstü kısayoluna çift tıkladığımda yeni safya açılmasını istiyorum fakat her seferinde daha önce açık olan sayfaya sekme açıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkürler. -
Deleted User last edited by
Geç olacak ama cevapsız kalmasın yine hiç bir soru.
1- Bu şimdilik mümkün değil, fakat hepsi tek tek kapatmanıza gerek yok. Alt+P ile ayarlar bölümünden "Başlangıç sayfasını aç" işaretlerseniz Opera'yı kapatıp tekrar açtığınızda daha önceki hiçbir sekme olmaz.
2- Son Opera güncellemesinde Yer İmleri de güncellendi.
3- 1. maddede dediğim ayar bunu yapıyor.