Odtwarzanie problem
-
skiba79 last edited by
Czy ma ktoś problem z odtwarzaniem filmów, gdzie co jakiś czas pojawia się wiadomość: "Czy nadal oglądasz?" Nóż kurna.
-
skiba79 last edited by
@tatikpl said in Odtwarzanie problem:
@skiba79 Czy coś już wiadomo w temacie? Nie odpowiedzieli mi a film wygasł więc nawet nie mam jak sprawdzić czy da się go już oglądnąć.
Czasami są nadal problemy. Mi odpisują cały czas. Zgłaszam im na bieżąco problemy, które pojawiają się notorycznie. Jeśli film nie odtworzył się, to MASZ PRAWO do rekompensaty z ich strony. Niech w chuja nie lecą, bo jak narazie tracą użytkowników.
-
rkalkowski last edited by
@skiba79 @TatikPL dzięki za poruszenie tematu. Problem jest nam znany i naprawiamy to. Jeśli po wypożyczeniu filmu, nie mogliście go obejrzeć, zgłoście proszę prośbę o zwrot pieniędzy i tytuł filmu: https://opera.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/19
Cały czas jesteśmy w beta i błędy mogą się pojawiać, co nie zmienia faktu, że zwracamy pieniądze jeśli wystąpią problemy techniczne.
Mam prośbę o trochę cierpliwości i zgłaszanie usterek Robimy co w naszej mocy.
-
skiba79 last edited by
@rkalkowski said in Odtwarzanie problem:
@skiba79 @TatikPL dzięki za poruszenie tematu. Problem jest nam znany i naprawiamy to. Jeśli po wypożyczeniu filmu, nie mogliście go obejrzeć, zgłoście proszę prośbę o zwrot pieniędzy i tytuł filmu: https://opera.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/19
Cały czas jesteśmy w beta i błędy mogą się pojawiać, co nie zmienia faktu, że zwracamy pieniądze jeśli wystąpią problemy techniczne.
Mam prośbę o trochę cierpliwości i zgłaszanie usterek Robimy co w naszej mocy.
Także czekamy, byście szybko to ogarnęli
Jestem z wami w kontakcie mailowym ( tam też wam zgłaszam problemy ). Dzięki, że odpisujecie. No i czekamy na apki, bo nie można obejrzeć żadnego filmu na mobilnym Firefoxie ( pokazuje błąd DRM, mimo iż zezwoliłem na dostęp DRM w przeglądarce mobilnej ). Może to wina Firefoxa, bo na Chromie nie ma żadnych problemów z filmami zabezpieczonymi DRM.