Błąd odtwarzania - podobno używam VPN
-
mameluch last edited by
Podczas próby odtworzenia "Kevina samego w domu" pojawia się komunikat jak poniżej:
Oczywiście VPNa nie mam włączonego, jestem w Polsce, korzystam z polskich sieci (sprawdzałem na komputerze - UPC i na telefonach - Orange). Co ciekawe, inny film, któryś z listy darmowych, odpala się na obu urządzeniach.
Co może być przyczyną i co mogę zrobić żeby obejrzeć Kevina?
-
hellsink last edited by
Miałem to samo. Wyłączyłem opcję VPN (bo była włączona). Restart Opery. Zsynchronizowałem konto opery i to wsio.
-
hellsink last edited by
@leepianka Opcja VPN to jest gdzies w ustawieniach zaawansowanych. A Synchronizacja konta to w prawym gornym rogu taki ludek. Trzeba sie zalogowac na konto Opery i to wszystko. U mnie to wystarczylo.
-
rkalkowski last edited by
Przepraszamy za występujące błędy - cały czas jesteśmy w beta i możecie napotkać czasami na usterki. Zgłaszajcie problemy, będziemy naprawiać.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu z VPN Powinniśmy to naprawić w ciągu tygodnia.
Problem z serwerami już nie powinien występować - jeśli się nadal pojawia, dajcie proszę znać.
W przypadku utraty pieniędzy z powodu niemożliwości obejrzenia filmu, proszę o wysłanie prośby na: https://opera.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/19