Witam mam problem z reklamami na yt
-
bartek2k last edited by
Czy ktoś miał lub ma problem z reklamami na yt posiadam włączonego adblocka od opery wbudowanego, dodatkowo zainstalowałem jeszcze jednego adblock dla yt, ale to i tak nie pomogło nadal się pokazuje okno dla reklamy ale jest całe białe i jest pomiń reklamę ktoś wie jak to naprawić?
Skanowałem komputer pare razy i nie wykryto żadnego wirusa.
Z góry dziękuje -
malutka last edited by
Może instalacja nowszego systemu, bo zgaduję że masz starszy? Albo aktualizacja karty graficznej, jeśli problem jest na każdej przeglądarce. To nie musi być problem dotyczący bezpośrednio Opery.
-
bartek2k last edited by
@malutka said in Witam mam problem z reklamami na yt:
Może instalacja nowszego systemu, bo zgaduję że masz starszy? Albo aktualizacja karty graficznej, jeśli problem jest na każdej przeglądarce. To nie musi być problem dotyczący bezpośrednio Opery.
Wczoraj robiłem formata, obraz systemu był pobierany z oficjalnej strony microsoftu i opera gx tez była pobierana z oficjalnej strony i to nic nie pomogło, sterowniki karty graficznej tez były instalowane do najnowszej wersji
-
klimiak1 last edited by
witam żeby sie pozbyć reklam z yutube to musisz zapłacić abonament premium bo alblock ograniczają też oglądanie nie ktrych filmów
-
krzysztofkowalski926 last edited by
U mnie też jest taki problem i to jest zwyczajnie problem Google, widocznie zarabiają na reklamach i chcą wymusić użytkowników, żeby je oglądali.
-
gregorburyna last edited by
wyrzucić adblock, i zainstalować z qBlock. https://addons.opera.com/pl/extensions/details/ublock/
i problem reklam na youtube znika