Wolne otwieranie i ładowanie stron internetowych po akrualizacji 72.0.3815.211wych po aktualizacji 72.
-
kamil2020 last edited by
Witam problem dotyczy Opery po tej aktualizacji wolno ładują się strony internetowe. Przed aktualizacją wszystko było dobrze.
Proszę o naprawianie tego problemu.
Pozdrawiam Serdecznie️ -
A Former User last edited by
Mam to samo z wersją gx od wczoraj i jesczę z tym że kiedy konto dodam synchronizuje się w raczej zawiesza i zamyka opera..
-
@kamil2020 nam podobnie w wersji gx a i kiedy konto synchronizuje to się zawiesza i zamyka przeglądarka niewiem o co chodzi ..
-
gregorburyna last edited by
Jest coraz gorzej z Operą. Wystarczy tydzień i trzeba czyścić historię przeglądania, żeby "normalnie" działała. I to nie zawsze pomaga. z ciekawości odpaliłem systemową przeglądarkę, i okazało się, że zasuwa jak oszalała. O co chodzi?.
-
kamil2020 last edited by
@gregorburyna it's true! They are at odds with the quality. They behave like a Microsoft that corrupts every update.
-
@gregorburyna rozwiązałem coś z tym mi jakoś rok może dłużej opera gx wytrzymała. Teraz zwalnia około minuty wczytuje strony nie wspomnę o facebooku..
-
kamil2020 last edited by
@ireneusz ja już drugi raz napotkałem ten problem i po następnej aktualizacji naprawili. Lecz po tej aktualizacji nie aktualizuje Opery do nowszych wersji. Powiem tak Opera zachowuje się jak Microsoft wydając wadliwe i problemowe akrualizacje. Mam nadzieję że to naprawią w końcu!
-
@kamil2020 mam naj nowsza operę gx i tu spowalnia naj bardziej to uruchomienie czy odświeżenie strony trwa dość długo i to mnie drażni..
-
@kamil2020 i to jest uciążliwe niewiem co zrobić ponad w kata było ok z tym powolnym wczytywaniem stron i niewiem co jest . A i zawiesza się jak zaloguje się do konta i zaczynam synchronizację choć nie synchronizuje s konta a tylko ja konto opera..
-
kamil2020 last edited by
@ireneusz O tej Operze to wszyscy narzekają. Jakby to była płatna przeglądarka to by się starali a tak mają to gdzieś. Zauważyłeś że to tak zaczęło się dziać odkąd jest Pandemia. Z Netią też mam problem odkąd wszystko jest zdalnie router zaczyna migać z białego na czerwony przez parę sekund a potem jest dobrze. Dzwoniłem do Netii to powiedzieli że nie wiedzą.Jak narazie nie aktualizuje Opery i strony ładują się okej i wole nie aktualizować bo znowu będą jakieś problemy. Do kogo mamy napisać aby naprawili te błędy cholerne?!
-
@kamil2020 mam od roku z plusa internet 45 GB o z kilka dni wstecz zaczęło tłumaczył też że internet w jak Onet itp strony z sporą ilością ok dzialały a inne wczytują strasznie..
-
@kamil2020 fakt do mnie już powoli męczy a zero pomocy jest w tej kwestii..
-
@kamil2020 no tak jak tak będzie ze wszystkim.to serio zmienię system i całą
resztę -
kamil2020 last edited by
@ireneusz Nie bądź narwańcem lepiej poczekać ja jestem optymistą! Jak jest błąd to muszą to usunąć
-
@kamil2020 Jestem spokojny ale serio nie pierwszy raz takie akcje pierw było z edge zanim miało silnik google potem chrome teraz opera wszystko w Windows pada ma błędy wiem one są wszędzie ale chce coś mniej awaryjne ..
-
kamil2020 last edited by
@ireneusz To prawda ten Windows 10 zawsze ma jakieś problemy a zwłaszcza z aktualizacjami. Po prostu jest nie dopracowany! Pamiętam Windows XP to był system stabilny i bezproblemowy.
-
@kamil2020 Nie chodzi o system a wszystko co z nim związane zaczynając od programów kończąc na systemie