Opera wiesza się!
-
A Former User last edited by
Od kilku wersji wstecz mam ten sam problem a mianowicie: po kilku lub kilkunasty (brak reguły) próbach otwarcia obojętnie jakiej strony opera wiesza się a po jej zamknięciu jest problem z jej ponownym uruchomieniem. Jedynym ratunkiem pozostaje usunąć w: alt/ctrl/del i w menadżerze zdarzeń, procesy/opera.exe/ zamknąć proces. Pomaga to na jakiś czas by ponownie po krótkim czasie ten sam problem wrócił. To staje się już irytujące!! Jeśli tak dalej będzie, to chyba na stałe pożegnam opere i przesiądę się do konkurencji czego szczerze bym nie chciał. Proszę o pomoc co z tym można zrobić. Gdzie popełniam błąd?
-
A Former User last edited by
@enigma1952 said in Opera wiesza się!:
Od kilku wersji wstecz obecna wersja 71.0 Build 3770.271 mam ten sam problem a mianowicie: po kilku lub kilkunastu buszowaniach w sieci (brak reguły) obojętnie na jakiej stronie opera wiesza się a po jej zamknięciu występuje problem z jej ponownym uruchomieniem. Jedynym ratunkiem jest uruchomić: (alt/ctrl/del) i usunąć w menadżerze zdarzeń: procesy/opera.exe/zamknąć proces. Pomaga to na jakiś czas by ponownie po bliżej nieokreślonym, lecz stosunkowo krótkim czasie ten sam problem powrócił. To staje się już bardzo irytujące!! Jeśli tak dalej będzie, to chyba na stałe pożegnam opere i przesiądę się do konkurencji czego szczerze bym nie chciał. Proszę o pomoc co z tym można zrobić. Gdzie popełniam błąd? W ustawieniach javy zerowałem pliki tymczasowe a w programie opery również czyściłem tymczasowe pliki.