Wygląd strony startowej Google
- 

thebumblebee13 last edited byDlaczego w Operze 20.0.1387.91 wygląd Google jest stary, czyli górny czarny pasek nawigacyjny ? dodam że wczoraj wszystko było w normie. Próbowałem czyszczenia danych oraz ciasteczek ale to nic nie pomogło... W czym jest problem ? 
- 

filip3434 last edited byPotwierdzam. Chociaż czasami w trybie prywatnym jest nowy wygląd  Dziwy na miarę Nowej Opery Dziwy na miarę Nowej Opery 
- 

raflezja last edited byA co się stało googlowi z grafiką?? 
 Pod IE działa po staremu a w Operze jakaś nędza 
- 

thebumblebee13 last edited byMuszę się z Tobą zgodzić filip3434. W tym momencie startowa jest po staremu ale jak się wyszuka jest nowy wygląd... 
- 

Deleted User last edited byMi też się dziś uaktywnił ten tryb wcześniej miałem tak tylko w trybie prywatnym  
- 

macieja58 last edited byTeż mam coś takiego. Ciekawe czy to problem po stronie opery czy to "wszechpanujące" google coś psuje. 
- 

levvvel last edited byGoogle znowu pewnie pogniewał się na Operę. Zainstalujcie dodatek Eser Agent Swicher 
- 

raflezja last edited byNo i co z tym googlem? 
 Coś wiadomo? Poprawi się, czy tak zostanie? Przeglądanie "grafiki" w google jest w obecnej chwili kompletnie bez sensu.