Menu kart na pasku górnym po prawej
-
andrewt1000 last edited by
Mam pytanie czy to jest zamierzona zmiana? czy błąd. Zniknął przycisk z menu kart a w zamian pojawiło sie jakieś durne i denerwujące wyszukiwanie. Szukałem i nie doszukałem się informacji na ten temat. Chyba że nie wiem gdzie to włączyć.
-
Wiem że to nie ładnie na własnego posta odpowiadać ale dla tych co mają podobny problem.
otwieramy: opera://flags/#search-in-open-tabs i jako pierwsza opcja pojawia nam się wyłączenie wyszukiwania na kartach. Jeśli to wyłączymy wraca nasze menu kart. -
moffar last edited by
@andrewt1000 Dzięki za info. Zapomniałem już o ukrytych opcjach. Ale mi podnieśli ciśnienie jak zorientowałem się, że nie ma tego przycisku. Wyszukiwanie nie jest tak złe, ale nie musieli go tą lupką zakrywać.
-
ryszard last edited by
Chodzi o tą "lupę" na górze?
Bez żadnego dłubania w opera://flags/ (mam Default [E]) i po kliknięciu wyskakuje taka lista.
-
jaqub78 last edited by jaqub78
Chodzi o liste zamknietych kart a nie otwartych.
Zainstalowalem opere i chyba juz ten sposob nie dziala.
Ale wystarczy kliknac historie i tam jest lista ostatnio zamknietych kart. -
ryszard last edited by
Miałem taki kaprys, żeby w Win10 zrobić "Resetuj ustawienia komputera do stanu początkowego" i zobacz co mi się porobiło, po zainstalowaniu Opery:
Moja wersja to: 70.0.3728.133
-
Niestety. Ktoś tu nie zwraca uwagi na użytkowników. Na nieszczęście już nie da się tego przestawić.... chyba trzeba szukać alternatywy...