Poprzedni interfejs "Pobrane pliki" jak przywrócić.
-
tyran002 last edited by
Na miłość boską!!
Czy jest tu jakiś normalny żeby mógł napisać do tych debilów aby przywrócili opcję lub funkcje eksperymentalną o nazwie "#bundledownloads"?
Ten obecny interfejs (Opera 41 i poprzednia do Opera 35) jest beznadziejny!!!
Piszę do nich przez cały czas i zero reakcji! Zamiast zrobić coś z tym g**nem to z kolejną wersją opery jest coraz gorzej. Właszcza ta najnowsza Opera 41.Dlaczego o tym wspominam? Zakładam że ta funkcja "#bundledownloads" lub cokolwiek to jest ma wiele wspólnego z tym jak wyświetlają się linki. Ten link który pokazuje pod pobranym plikiem jest niepoprawny. I szczerze powiem nie mam pojęcia skąd się ona wzięła i nie powinno tego w ogóle tak być! W Operze 41 są teraz problemy z niektórymi stronami które w ogóle się nie otwierają lub przekierwoują na niewłaściwy link.
W poprzedniej wersji działały bez problemu ale wciąż niepoprawiono tego interfejsu co wcześniej napisałem.Od teraz posiadam dwie wersje Opera 35 oraz najnowszą Opera 41. Różnica z tymi jest ogromna na niekorzyść Opera 41.
Jak ktoś zna dobrze ENG lub ma dobre kontakty z tymi twórcami Opery, niech ktoś do nich napisze i opisze o tym problemie. Bo to jest wg mnie poważny problem.
-
tyran002 last edited by
Pełna nazwa funkcji to:
[quote]
Downloads as bundled extension
#bundle-downloads
chrome://flags/?search=downlo#bundle-downloads[/quote]