Dlaczego Opera staje sie coraz wiekszym gownem?
Best posts made by arturlata
Latest posts made by arturlata
- Polski
- Polski
-
Pasek boczny - jak to ugryź?Polski
Do aktualizacji 60 pasek boczny mozna bylo wylaczyc w kartach, natomiast pozostawal on w szybkim wybieraniu (i slusznie, bo tam jest jak najbardziej potrzebny). Takie rozwiazanie odpowiadalo mi. Wersja 60 przyniosla "rewelacyjne" rozwiazanie, mianowicie masz wybor: wszwedzie albo nigdzie pasek boczny. Katastrofa! Mozna jakos wrocic do ustawien tegoz paska jak w starzszych niz 60 wersjach opery? W ustawieniech nie znalazlem rozwiazania. Moze cos w f. eksperymentalnych?
-
RE: Opera 60 to katastrofa...Polski
Zgadzam sie, choc ja mam problem - i zdaje sobie sprawe z tego, ze to kwestia gustu, przyzwyczajen - z paskiem bocznym. Nigdy nie uzuwalem tego, ale w speed dial jest jak najbardziej pozadany. Do tej pory mialem wylaczony tenze pasek w kartach, ale w speed dial, jak najbardziej uzywalem. Obecnie jest wybor: wszedzie albo wcale! Pieknie!
-
RE: Zamiast strony www.onet.pl strona SizmekPolski
Mam ten sam problem. Gdy w szybkim wybieraniu klikam w NBA.COM, otwiera mi GIVEMESPORT.COM/NBA. To samo dzieje sie, gdy w pasek adresu wpisze NBA.COM. ADWCleaner nie znalazl niczego! Jakies inne rady?
- Polski
-
RE: Szybkie wybieranie.Polski
dlaserpl nic takiego nie zauwazylem u mnie. Moze cos w ustawieniach? jakies autorozmieszczanie?
-
RE: Szybkie wybieranie.Polski
dgim,
pogrzebalem troche i, aby uzyskac "stare" szybkie wybieranie, musisz w funkcjach eksperymentalnych w "Eksperimental start page" ustawic wylaczone.link do f. eksperymentalnych: opera://flags
-
Szybkie wybieranie.Polski
Wlaczylem synchronizacje w Operze no i sie zaczelo. Na glownej str. szybkiego wybierania foldery maja pizdzace, klujace oczy, jasne tlo. Wczesniej bylo szare i takie pragne miec ( nie chodzi tu o MOTYW)! Jak to zmienic? Gdzie w ogole sa ustawienia szybkiego wybierania? Chce miec 6 kolumn, jak przed synch., ale automatycznie wrzuca mi 5, choc w tych podstawowych ustawieniach mam max ilosc kolumn 6. Pomocy.
-
Przycinanie filmow w Operze.Polski
Czesc wszystkim.
Od 2,3 tygodni, co jakis czas, przycina mi filmy na wszystkich stronach www (Youtube, portale z filmami, sadistic, itp.). W tym samym czasie w Chrome wszystko dziala idealnie. W czym probelm ktos wie?
To przycinanie wystepuje tylko co jakis czas.