@etikhacker alt mesajların çoğu senkronizasyon sorunu ile ilgili benimde başıma geldi bişeyler veri kaybettim opera kullanıyoruz ama büyük risk kesinlikle güvenmemek lazım ( kullanmamak lazım ) saten burayı takanda yok bu mesaja 1 sene sonra bak burda yapayalnız duracak eminim ilgilenen kimse yok
Latest posts made by TayfunDilmen
-
RE: Senkronizasyon şifremi kaybettim ve her şey gitti!!Türkçe
-
RE: Senkronizasyon çalışmıyor.Türkçe
sonra ne oldu geri ankaraya geldim laptopdaki eski verileri masaüstündeki yeni verilerin üstüne yazdı , şimdi bunu nasıl düzeltecem masaüstündeki güncel verilere dönmek istiyorum
-
RE: Senkronizasyon çalışmıyor.Türkçe
@mtiske aynı sorunu yaşıyorum senkronizasyon düzgün çalışmıyor kendimi sürekli cihazlarda oturum açmaya çalışırken buluyorum ben açıyorum opera kapatıyor chrome gibi tak diye çalışan bir sistem yapamadınız iş için sakaryaya geldim verilerim ankarada kaldı böyle olmaz ki
-
operaoturum açınca bilgilerim gelmiyorTürkçe
yeni bilgisayarıma opera kurup oturum açtıktan sonra bomboş bir opera başladı , her oturum açtığımda sorun yaşıyorum chrome gibi email yaztıktan sonra bütün ayarlarım eklentilerim yer imlerin gelsin istiyorum eksik birşeymi yapıyorum yoksa operdan çok şey mi bekliyorum bilemiyorum