zegra i data jest dobra, dodałem ss z 26 marca bo nie chciało mi sie robic nowego ale do teraz nic sie nie zmieniło. potrafisz mi pomóc czy mam Ci specjalnie zrobic ss z dziś? skoro nic sie nie zmieniło to co za różnica z kiedy jest ss? wybacz ale irytuje mnie juz ta sytuacja bo zawsze używałem opery i była to najlepsza przeglądarka a teraz tyle problemów że szok..
Latest posts made by kosssapl
-
RE: Problemy technicznePolski
-
to dzieje się na stronach olx, otomoto, allegro, na google chrome ten sam problem, dodatkowo mam problem z odtworzeniem gry Shakes&Fidget, czarne tło i nic sie nie ładuje, odświeżanie strony nic nie pomogło, masz racje nie znam sie w tych sprawach, problemy pojawiły sie po aktualizacji opery, dodatkowo nie działa mi strona chomikuj.pl i torrenty.to (brak certyfikatu)
-
niestety po usunięciu tych plików dalej nic nie pomogło, wiele stron wygląda tak http://imgur.com/a/fAKip sam nic nie wymysliłem bo sie na tym zupełnie nie znam
-
Jeżeli wyczyszczenie danych przeglądania nie pomoże to jest problem.
nie pomogło, jeszcze jakieś pomysły?
-
Problemy technicznePolski
Witam, od zainstalowania nowej wersji opery 44.0.2510.857, wiele stron nie chce sie wczytać prawidłowo. np otomoto czy olx, czy ma ktoś podobny problem lub moze mi ktoś z tym pomóc??