Şifre Cümlesi Hakkında
-
A Former User last edited by A Former User
@sergengrm hocam linux tarafında böyle bir sıkıntı yaşanmıyor. yani en azından ben yaşamadım. windowslarda niye böyle oluyor anlamıyorum. yukarıdaki çözümleri denediniz mi?
-
sergengrm last edited by
@linux17 Denedim, lakin sıfırlayamam mevzuyu. Mail attım Opera ekibine, bir şekilde bunu verileri silmeden de sıfırlayabilmemiz lazım. Çok kısır bir kullanım alanı doğuruyor çünkü.
-
batuhanzorbey last edited by
@omeralpaykadioglu Opera'ya oturum açtığınız tüm cihazlardan çıkın. Daha sonra aynı hesapla tekrardan eşitlemek istediğiniz cihazlara ayrı ayrı giriş yapın.
-
batuhanzorbey last edited by
@mysticvezon operada açtığınız oturumları kapatın . Daha sonra tek tek giriş yapın, oluyor
-
YNaniSK last edited by
Arkadaşlar opera hesabına tarayıcı üzerinden giriş yapın. (Operada oturum açın demiyorum tarayıcıdan opera sitesine girip orada oturum açın) Profilinizi görüntüleyin sayfanın aşağısında oturum açtığınız hesapları görüntüle seçeneği var ona tıklayın. Orada oturum açılmış bütün hesapları silin. Daha sonra cihazlarınızda yüklü opera programında tekrar oturum açın ben bu şekilde yaptım oldu.
-
WarForFears last edited by
@ygzkoc ben mobilden senkronize etmeye çalışıyordum. Oradan beni sitesine yönlendirdi eşitlenecek verileri seçmem için orada bu şifreler için istediği ek şifre sıfırlanabiliyor sanırım. Benim mobilde sıkıntı çıkarıyordu şifreleri yedeklemeyi kapatıp her şeyi temizledim öyle senkronize oldu. Şifreleri kaybetmeyi göze alıp denemek lazım.
-
Turancen last edited by
bu slk şeyi nasıl kaldırıyoruz arkadaşlar, bir hata yapıp ekledik unuttum gitti, allah kahretsin, telime senk etmiyor. sizin yapacağınız ayarı öpüm ben.