fed up with forum bugs

cubot
cubot

221 posts

    writing from opera mini the forum regulary drops postings, and won't even allow to copy content for backup and repeat attempt when initial posting failed.

    loosing several lengthy posts this way is quite frustrating, and i won't retype comments no longer.

    6 Replies - 161 Views

    leocg
    0 0
    leocg

    11733 posts

    • Moderator
    • 10000 posts

    Does it happens if you use another browser? Maybe it's a Mini issue and not a forum one.

    tufuzay
    0 0
    tufuzay

    101 posts

      Is it not just the forum taking ages to post? It has always done that for me. You click ‘Post comment’ and it posts after a long pause.

      cubot
      0 0
      cubot

      221 posts

        @leocg:

        testing from uc mini. rather ironic, methinks.

        5parra
        0 0
        Soccer

        3 posts

          @cubot

          Agreed :-> And such a negative does not help us seeking workarounds. On a very slow connection (<15kb/s) @lat19 posting delays are minimal (tolerable).

          Sparra

          cubot
          1 0
          cubot

          221 posts

            oops.

            in opera mini longtabbing on the active edit window opens a selection of options. have fun, y'all.

            the underlying problem persists as mini is still dropping comment submissions >nul.

            just happened again with this posting, lol.

            cubot
            0 1
            cubot

            221 posts

              ...but at least this time i had made a copy of that comment to paste/edit/resend, teheh.