nokia2220s
Soccer

4 posts

    Walah opo maneh seng iki....OPERA TURBO mestine paling kenceng ngebutte.....tapi piye yo carane gunakne mumet aku......hadewwww....

    Sedulur tulongkah warai aku.....comment neng kene.....

    Matur suwon yo......

    2 Replies - 546 Views

    end4rko
    1 1
    end4rko

    2 posts

      Hahah ndi opera minine q njaluk

      arraeh
      0 2
      arraeh

      1 posts

        Http://opera.com/portal/turbo iku mungkin mas e... Sampeyan coba ae sopo ngerti onok pengaruh e