Do more on the web, with a fast and secure browser!

Download Opera browser with:

  • built-in ad blocker
  • battery saver
  • free VPN
Download Opera

Random Bugs to fix

  • Draft are not working.

  • In the lowest section ("General") now, I'm noticing a messy show-out: those threads are not sinking - they're up, but the last post shown wrong on the main page for two boards - "feedback" and "lounge".

  • Emoticons are not workinf properly whi editing post: the menu don't show up.

  • Emoticons are not workinf properly whi editing post: the menu don't show up.

    Already reported here -
    https://forums.opera.com/topic/6022/emoticons-on-edits
    🙂

  • Wrong last post (on boards) occasionally shown on the index page even without spam cleaning! See the "DDG" thread in Lounge now.

  • Wrong last post (on boards) occasionally shown on the index page even without spam cleaning!

    Another instance of such wrong showing.
    On "for Windows", for this it shows this from the index page, while actually (and that's shown within the board) it's this being the last post (Item3).

  • The textarea box gets squeezed upon starting typing in another old version of Firefox too. It's 4.0.

  • When - with the quote button - someone's trying to quote THE LAST PARAGRAPH of a post/comment/reply (selecting it usually by triple-clicking and hitting that button), the forum puts a quote of the ENTIRE post/reply into the box.
    Check it, please...
    :wait:

  • Just had a 404 in my "weather" thread.
    Shoot, I wrote, copypasted and formatted shit!
    "404" - I tried reloading (refreshing), same shit - hit back...
    You know what? I use "preview" - I don't expect my shit going to nowhere!!

    Now you know *ucking what?

    You have posted 2 times within 120 seconds. A spam block is now in effect on your account. You must wait at least 600 seconds before attempting to post again.

    This shit fuckin* counts my DOA "post" I'm complaining about!!!
    SHIT!!!

  • You don't need to use that kind of words, Josh.

  • Test...

  • I apologise. But now again - TWO &*()*& *404*s in a row!![](http://www.broadcaster.org.uk/images/smilies/brokencontract.gif)
    In such cases there's no way to recover your input - unless you &*^&*&(in& every time CtrlC everything or save as draft!!*:/*
    I came to apologise, but now started boiling again.
    Scheiße! (I'm trying to still **submit** something editing this initially very short "test" comment.)

  • I can't seem to submit ANYTHING on which I work thoroughly - like a long post, or one with embeddings, or if I make typos and have to correct myself...
    #404s!!!

  • What a strange thing with boards and topics tonight: some show "new" - by now I've seen such for myself (and I'm logged in), being not even at the top:
    мандарин1
    мандарин2

  • Just had a 404 in my "weather" thread.
    Shoot, I wrote, copypasted and formatted shit!
    "404" - I tried reloading (refreshing), same shit - hit back...
    You know what? I use "preview" - I don't expect my shit going to nowhere!!

    I just saw that post of mine have eventually appeared where it had meant to be, somehow... I've no idea if you guys are fixing this right now or whatever, just thank goodness it's back and I hope it won't happen again any time soon.

  • Wrong showing of the last post again on some boards/threads...
    💤

  • @digmed
    While you're here, take a snap at this one, Andreas:

    When - with the quote button - someone's trying to quote THE LAST PARAGRAPH of a post/comment/reply (selecting it usually by triple-clicking and hitting that button), the forum puts a quote of the ENTIRE post/reply into the box.
    Check it, please...

  • When - with the quote button - someone's trying to quote THE LAST PARAGRAPH of a post/comment/reply (selecting it usually by triple-clicking and hitting that button), the forum puts a quote of the ENTIRE post/reply into the box.
    Check it, please...

    This works as intended for me. I just selected the above quote and hit the quote link. Only the part above was copied into the text box.

  • What did you use - like "precision mouse movement" or a triple click (in __tru__Opera it'll be a quadruple click for a paragraph)?
    <hr>

    This works as intended for me. I just selected the above quote and hit the quote link. Only the part above was copied into the text box.

    Well, the "precision movement" is all right. Try triple clicking to highlight the entire paragraph (with all the spacing following it).

    Just checked such highlighting with mouse movement instead of triple clicking (started then rushed it till nothing left) - same picture: the whole post.
    So the problem is not about HOW you do it - but about WHAT you select.

  • I used the "precision mouse movement" to select the text. I can reproduce the bug when selecting the entire paragraph, including trailing space.

    I'm afraid this is something you're going to have to live with, and use the precision selection instead of triple-clicking.

Log in to reply