Szybkie wybieranie-synchronizacja
-
kosarz5 last edited by
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tej przeglądarki. Jestem tutaj nowy i chciałbym się zapytać jak przenieść szybkie wybieranie z danego urządzenia na drugie. Po formacie zalogowałem się na konto Opery i wszystko się zsynchronizowało oprócz strony szybkiego wybierania. Szukam i nie mogę znaleźć opcji aby przenieść stronę szybkiego wybierania z innego urządzenia na obecne.
Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie -
ryszard last edited by
Zawartość "szybkiego wybierania" jest przypisana do konkretnego urządzenia. Każde może mieć inną. I na każdym urządzeniu w zakładkach można znaleźć folder "Inne strony szybkiego wybierania" a w nim foldery konkretnych urządzeń.
Po formacie Twój komputer stał się innym urządzeniem. Otwierasz "Wszystkie zakładki" a tam "Inne strony szybkiego wybierania - folder starego urządzenia" [Ctrl]+[a] i przeciągasz wszystko do "Szybkie wybieranie" (do folderu "Szybkie wybieranie" w zakładkach nowego urządzenia).
Można też przez "Szybkie wybieranie" na https://sync.opera.com/web -
wilkas2017 last edited by
Słuchajcie na koncie mam szybkie wybieranie 2 urządzeń, jak zrobić by szybkie wybieranie z telefonu mieć na operze w komputerze? W tej chwili są różne.
Wcześniej pobrałem instalacje opery, zainstalowałem, zsynchronizowało się wszystko poza szybkie wybieranie, w czym problem? -
ryszard last edited by admin
w czym problem
W umiejętności czytania wiadomości, które już są w wątku i dostosowywania zdobytych w ten sposób wiadomości do swoich potrzeb?
-
wilkas2017 last edited by
Słuchajcie na przyszłość dla innych i dla ryszarda. Po świeżym zainstalowaniu opery na komputerze, zalogowaniu się, nie miałem folderu w zakładkach o nazwie ,,inne strony szybkiego wybierania" stąd moje pytanie. Po około - przypuszczam -20 godzinach pojawił się i faktycznie mogłem zrobić jak w poście. Dzieki.