New Opera Forums launching soon!
Discussion thread

where did my post go?

michaelbr
Earth

23 posts

    I created 2 discussions for Opera Linux, but today I don't see it, does it mean that it was banned/removed by moderator, after creating it, it said waiting for moderator's approval, but today I don't see my posting, neither received any msg from moderator that it was removed, nothing, what happened?

    7 Replies - 178 Views

    leocg
    0 0
    leocg

    13242 posts

    • Moderator
    • 10000 posts

    If you mean the ones created today, I can see them both on the Linux forum.

    michaelbr
    0 0
    Earth

    23 posts

      No, it was one day before, I posted at least 2 questions, but what was weird is after I clicked post, a message said waiting for moderator's approval (the questions I posted yesterday, no such message showed up, I have no idea what happened, and yesterday I went back, only the question I posted in Windows showed up, not in the Linux. So I have no idea what happened.

      leocg
      0 0
      leocg

      13242 posts

      • Moderator
      • 10000 posts

      What those posts were about? Did they follow the rules?

      Usually only spam posts and those breaking the rules are blocked.

      sgunhouse
      0 0
      sgunhouse

      3869 posts

      • Moderator
      • Server monkey
      • 2000 posts

      The software will flag any message with too many links, or multiple posts too quickly in the same thread. If it wasn't either of those you'd have to tell us.

      To see your posts go to your profile; they are divided into discussions (posts that started a thread) and comments (replies to an existing thread).

      Leo or I can tell you there are none of your posts in the queue at this time, that's all we know at the moment.

      michaelbr
      0 0
      Earth

      23 posts

        @leocg, the post is a question about sharing profile between Windows 10 & Ubuntu, and the other one is about search engine language/country default.

        @ sgunhouse - OK, thanks, it seems to be working now, I have no idea what happened, if it happens again, I'll take a note.

        leocg
        0 0
        leocg

        13242 posts

        • Moderator
        • 10000 posts

        the post is a question about sharing profile between Windows 10 & Ubuntu, and the other one is about search engine language/country default.

        Both have been there since a while.

        michaelbr
        0 0
        Earth

        23 posts

          These are the 2nd time post, when I didn't see my first one, I posted again.