New Opera Forums launching soon!
Discussion thread

[Solved]Problem Text on Forums Overview and Discussions

operafanuk
operafanuk

141 posts

    OS Win7 Pro.

    Text getting screwed up on Stable stream. Difficulty posting problem, so posting this from beta with no problem.

    When viewing pages the text is screwed up on right of screen usernames.

    Eg: leocg would also have LEOCG slightly to the right.

    Another forums bug perhaps?

    Also takes forever trying to get into Stable to start discussion and authentication times out.

    Beta stream appears okay (except for Opera VPN not connecting to UK virtual location)

    6 Replies - 134 Views

    leocg
    0 0
    leocg

    13248 posts

    • Moderator
    • 10000 posts

    Everything seems OK here.

    operafanuk
    0 0
    operafanuk

    141 posts

      Seems okay here on Win10 also, so will dig deeper into Win7 system. It was displaying duplicate username on right of screen on Win7. Thanks.

      leocg
      0 0
      leocg

      13248 posts

      • Moderator
      • 10000 posts

      And only in Opera?

      operafanuk
      0 0
      operafanuk

      141 posts

        Correct, Opera only, and only the current Stable version using Win7 Pro - beta and dev okay. Maybe something to do with profile. Did check on IE before making first post and was okay there. Will check Win7 machine shortly.

        sgunhouse
        0 0
        sgunhouse

        3872 posts

        • Moderator
        • Server monkey
        • 2000 posts

        Sounds like you enabled some sort of debugging tool. Maybe a styling extension.

        operafanuk
        0 0
        operafanuk

        141 posts

          Hi Sgun, I've not enabled/disabled anything, but I can say the issue doesn't appear to be happening on Win7 Pro this morning.

          It's happened several times prior to my original report when first entering forums, so for the moment I'm going to put this one to bed in the 'strange box'. :)

          This discussion has been closed.